Supermarkt acties

Supermarkt acties

Naast de wekelijkse productaanbiedingen hebben veel supermarkten langer lopende acties, meestal in de vorm van spaarsystemen.
Je kunt vaak sparen voor dagjes uit, korting op huismerkprodukten en nog veel meer. Deze spaaracties zijn een effectief middel van de supermarkten om klanten aan zich te binden en zijn met name gericht op gezinnen met kinderen. Een voorbeeld van een succesvolle spaaractie is die van de Albert Heijn waarbij je voetbalplaatjes kon sparen.

Albert Heijn supermarkt actie

Gratis dierenplaatjes van Freek Vonk

Actiedetails

Met Albert Heijn sparen voor Gratis dierenplaatjes van Freek VonkOntdek samen met Freek Vonk de prachtigste dieren ter wereld! Verzamel alle 160 supergave dierenplaatjes met interessante weetjes van Freek en plak ze in het verzamelalbum. Tot en met 4 juli ontvang je 1 set met 4 dierenplaatjes bij iedere 10 euro aan boodschappen bij Albert Heijn winkels in Nederland. AH to go winkels en de winkels in Belgiƫ zijn uitgesloten van deelname.
  • Er zijn in totaal 160 verschillende dierenplaatjes en OP=OP.
  • Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, sterke drank, tabak, zuigelingenvoeding voor kinderen tot 1 jaar, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaukaarten en -bonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage. Over het aankoopbedrag van deze producten worden geen dierenplaatjes uitgereikt.


Deen supermarkt actie

Sparen voor Space Twisties bij Deen

Actiedetails

Met Deen sparen voor Space TwistiesSpaar alle toffe tollen bij DEEN! Deze toffe tollen zijn gebaseerd op een fantasie planetenstelsel. Bij iedere planeet hoort een grappig verhaal. De Space Twisties leven in een Space Twistiestelsel. Daar zijn 6 planeten: Sparklii, Juglii, Magm-A, Kasi, Agua en Fluxx. Op elke planeet wonen 2 families met een unieke vorm. Iedere tol heeft dankzij zijn vorm een eigen draai.
  • Vanaf zondag 24 mei t/m zaterdag 27 juni ontvang je bij actieproducten een Space Twistie.
  • In totaal zijn er 24 gewone tollen te sparen en 4 speciale Jokers.


Plus supermarkt actie

Spaar voor cash met Plus punten

Actiedetails

Met Pluspunten sparen voor geldPLUS is zuinig op haar klanten. Daarom beloont PLUS haar klanten heel royaal met het meest winstgevende spaarsysteem van Nederland: PLUSpunten.
  • Je koopt 1 PLUSpunt (voor 2 cent) bij elke euro aan boodschappen.
  • Met 200 PLUSpunten is uw spaarkaart vol (kosten 4,- euro).
  • Lever je volle spaarkaart in en ontvang 6,- euro contant.
  • Zo plak- en pak - je dus snel en gemakkelijk 2,- euro winst per spaarkaart. Dit is 50 procent winst per spaarkaart!
Bespaartip

Winkel met volle maag

Ga geen boodschappen doen als je trek hebt. De hele winkel ligt vol met de lekkerste snacks en je zult al snel bij de kassa staan met boodschappenkar die voller is dan je had gepland. Je zult ook opeens zien dat deze lekkere meeneem-snacks overal prominent in de supermarkt staan opgesteld om je over te halen toch wat mee te nemen.
Meer bespaartips