Dekamarkt Supermarkt

Dekamarkt

DekaMarkt is in 1941 opgericht in Velsen, Noord-Holland. In 1949 werd de eerste zelfbedienings winkel geopend onder de naam Kijkgrijp. Inmiddels heeft Dekamarkt meer dan 80 winkels in Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Friesland en Drenthe.

winkels

De vleesproducten die in de schappen liggen worden geleverd door eigen slagers in Velsen geleverd. Ook het brood wordt door eigen bakkerijen in Velsen en Apeldoorn aangeleverd. Naast de reguliere Dekamarkt supermarkten heeft Dekamarkt ook een online wijnwinkel genaamd Dekawijn. Ook zijn er Dekamarkt tuincentra genaamd Dekatuin en zelf Tankstations van de supermarktketen.

Dekamarkt Huismerk

De huismerken van Dekamarkt zijn Perfect en Deka vers

kortingen en acties

Wekelijks zijn er veel producten van deze supermarkt in de aanbieding, regelmatig gaat dit gepaard met spaaracties. Bekende spaaracties van de Dekamarkt supermarkt zijn de spaaracties voor Artis kaartjes en de krasloten waarbij je gratis het gekraste product kunt meenemen. Onder de weekaanbiedingen vind je ook aardig wat nonfood artikelen die meestal eenmalig in het assortiment zijn opgenomen.

Tijdschriften

Dekamarkt geeft 10 keer per jaar het blad boodschappen uit, een gratis tijdschrift met recepten en huishoudtips.


Dekamarkt aanbiedingen

Weekelijkse aanbiedingen Dekamarkt

Je kunt veel geld besparen door bij Dekamarkt artikelen te kopen die in de aanbieding zijn.

Elke week heeft de Dekamarkt supermarkt tientallen producten in de aanbieding. Dit zijn de bekende producten uit het assortiment maar vaak ook eenmalige nonfood arttikelen. Dekamarkt maakt geen gebruik van een kortingspas systeem.

Bekijk hier alle aanbiedingen van Dekamarkt