Supermarkt acties

Supermarkt acties

Naast de wekelijkse productaanbiedingen hebben veel supermarkten langer lopende acties, meestal in de vorm van spaarsystemen.
Je kunt vaak sparen voor dagjes uit, korting op huismerkprodukten en nog veel meer. Deze spaaracties zijn een effectief middel van de supermarkten om klanten aan zich te binden en zijn met name gericht op gezinnen met kinderen. Een voorbeeld van een succesvolle spaaractie is die van de Albert Heijn waarbij je voetbalplaatjes kon sparen.

Albert Heijn supermarkt actie

Gratis dierenplaatjes van Freek Vonk

Actiedetails

Met Albert Heijn sparen voor Gratis dierenplaatjes van Freek VonkOntdek samen met Freek Vonk de prachtigste dieren ter wereld! Verzamel alle 160 supergave dierenplaatjes met interessante weetjes van Freek en plak ze in het verzamelalbum. Tot en met 4 juli ontvang je 1 set met 4 dierenplaatjes bij iedere 10 euro aan boodschappen bij Albert Heijn winkels in Nederland. AH to go winkels en de winkels in België zijn uitgesloten van deelname.
  • Er zijn in totaal 160 verschillende dierenplaatjes en OP=OP.
  • Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, sterke drank, tabak, zuigelingenvoeding voor kinderen tot 1 jaar, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaukaarten en -bonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage. Over het aankoopbedrag van deze producten worden geen dierenplaatjes uitgereikt.


Deen supermarkt actie

Sparen voor Space Twisties bij Deen

Actiedetails

Met Deen sparen voor Space TwistiesSpaar alle toffe tollen bij DEEN! Deze toffe tollen zijn gebaseerd op een fantasie planetenstelsel. Bij iedere planeet hoort een grappig verhaal. De Space Twisties leven in een Space Twistiestelsel. Daar zijn 6 planeten: Sparklii, Juglii, Magm-A, Kasi, Agua en Fluxx. Op elke planeet wonen 2 families met een unieke vorm. Iedere tol heeft dankzij zijn vorm een eigen draai.
  • Vanaf zondag 24 mei t/m zaterdag 27 juni ontvang je bij actieproducten een Space Twistie.
  • In totaal zijn er 24 gewone tollen te sparen en 4 speciale Jokers.


Plus supermarkt actie

Spaar voor cash met Plus punten

Actiedetails

Met Pluspunten sparen voor geldPLUS is zuinig op haar klanten. Daarom beloont PLUS haar klanten heel royaal met het meest winstgevende spaarsysteem van Nederland: PLUSpunten.
  • Je koopt 1 PLUSpunt (voor 2 cent) bij elke euro aan boodschappen.
  • Met 200 PLUSpunten is uw spaarkaart vol (kosten 4,- euro).
  • Lever je volle spaarkaart in en ontvang 6,- euro contant.
  • Zo plak- en pak - je dus snel en gemakkelijk 2,- euro winst per spaarkaart. Dit is 50 procent winst per spaarkaart!
Bespaartip

Maak een boodschappenlijstje

Om de kosten te verlagen is het belangrijk dat je een boodschappenlijstje maakt voordat je boodschappen doet. Zonder lijstje is de kans groot dat je bepaalde aankopen op impuls zult doen. Supermarkten weten dit natuurlijk ook en zullen alles uit de kast halen om je te verleiden tot een aankoop van een product waar je niet direct naar op zoek was.
Meer bespaartips